יום: כ״ב באדר א׳ ה׳תשפ״ב – פברואר ב23, 2022

יש לכם שאלה?

הינכם מוזמנים לשאול את שאלותיכם. ניתן לשאול שאלות ממגוון רחב של נושאים.
אנו משקיעים מאמצים רבים למתן מענה בזמן אמיתי. אתכם הסליחה במקרים של עיכוב. אנו שומרים לעצמנו את הזכות לפרסם את השאלה והתשובה באתר, כמובן בדיסקרטיות. במידה ונשאלה שאלה באתר השו"ת, אנו רואים בכך הסכמה לפרסום השאלה, אלא אם כן צוין במפורש אחרת. סייעו בידינו להמשיך לתת מענה לשאלותיך…

שימור פוריות – עכשיו הזמן שלך

'אני לא מנציחה את הרווקות שלי, אני מנציחה את הפוריות שלי'

כנס מקוון בנושא שימור פוריות : מכון פוע"ה בשיתוף בי"ח הדסה – יום רביעי ו' אדר ב', 9.3.22, 18:30-20:00

אם את בשנות השלושים לחייך, אנו ממליצים לך לשקול ביצוע שימור פוריות. בואי לשמוע על כך עוד מפי המומחים לרפואה והלכה.
מכון פוע"ה מעודד וממליץ לנשים פנויות בנות 30 ומעלה לעבור תהליך שימור פוריות כצעד אחראי ונבון לבניית משפחה. לשם כך אנו מפעילים במהלך השנה שירות יעוץ וליווי במיוחד עבורך. ומזמינים אותך להתרשם מהתהליך ולהבין יותר ביום עיון מיוחד שיצרנו עבורך.

"אם תמצאו את שאהבה נפשי תגידו לו שעשיתי משהו חשוב וגדול עבור שנינו. שזה היה מאתגר, אבל דאגתי לנו"
כך כתבה השבוע נריה עזרא בטור שהתפרסם במאקו ובו היא משתפת בדרך שעברה לשימור הפוריות "ולאותם אלה המצקצקים בלשונם, הטועים לחשוב שלהקפיא ביציות זו הוכחה ניצחת לרווקותי,
כשהחלטתי ללכת על זה, האצבע שלי חייגה למכון פוע"ה. ידעתי שברגעים כאלה, של לבטים וחוסר ודאות, הם אלה שיבינו את השפה שלי – מעצם היותנו חולקים את אותה השקפה דתית, ומעצם עיסוקם בנושא של פריון, ילודה והקפאה. במכון הזה יש אישה מדהימה, עם המבטא הצרפתי והלב הכי חם שאפשר לבקש, שהקשיבה והסבירה, ליוותה ותמכה, צעדה איתי יד ביד לכל אורך הדרך.
בזכותך, ד"ר מוריאל ירחי, יש אינספור ביציות מוקפאות של אינספור נשים. בגיל 36 שימרתי את פוריותי מתוך אהבה לעצמי, מתוך אחריות, ומתוך תקווה וציפייה לבניין הבית הפרטי שלי".
אם מענין אותך לשמוע עוד על התהליך שעברה נריה ועוד למעלה מ-600 נשים שהמכון סייע להן עד היום, הצטרפי אלינו לכנס המקוון של מכון פוע"ה בשיתוף בית החולים הדסה.

במהלך הכנס יסקרו את התהליך ד"ר חננאל הולצר, מנהל מחלקת הפוריות וההפריה החוץ גופית בביה"ח הדסה עין כרם, ד"ר ענת הרשקו קלמנט מנהלת היחידה לפריון ולהפריה חוץ גופית בביה"ח הדסה הר הצופים, הרב מנחם בורשטין העומד בראש מכון פוע"ה, ד"ר מוריאל ירחי המנהלת את תחום שימור הפוריות מטעם מכון פוע"ה, אופירה הכהן קרנר תעניק סקירה על הפן הנפשי של התהליך ונעמה חן תשתף ברשמיה כמי שעברה את התהליך.
בכנס תוכלי לשמוע יותר על תהליך השימור ומה הוא כולל, על אחוזי ההצלחה שלו ועל היבטים נפשיים ופסיכולוגיים שהוא טומן בחובו.
בשש השנים האחרונות, ייעץ המכון לכ-1,000 נשים שפנו אלינו המעוניינות לשמר את פוריותן.
בהכוונת המכון כ-600 נשים מאז עשו לפחות מחזור טיפולים אחד. בכל שנה אנו רואים עליה של כ20% בפונות וירידת הגיל. כעת הממוצע עומד על גיל 35 אך כדאי לבצע את ההליך כבר מגיל 30 מבחינה רפואית. בכל חודש מפנה המכון 25 נשים רווקות בממוצע לטיפולי שאיבת ביציות ושימור פוריות.
את לא לבד >> נשמח לעמוד לשירותך ולתת ייעוץ, הדרכה וליווי בתהליך זה.

הרשמי לכנס כעת >> 

כניסה לאתר

הרשמה לניוזלטר של פוע"ה

דילוג לתוכן